Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på måndagen

Ny måndag, nya blandade tankar!

  1. Glad måndag kära läsare!

2. Såhär dagen efter kan jag rapportera att jag firade gudstjänst i Blidsberg igår som min fru ledde. Det var barnkör och barnbibelutdelning och kladdkaka och trevligt.

3. Jag har också täljt till mina täljämnen från Kuvarp för några veckor sedan så nu är det fyra slevar redo för kylskåpet. Där får de torka långsamt så att de inte spricker i processen.

4. I helgen har svärmor varit här. Lite svårt att göra så mycket i utflyktsväg när det regnat mycket men jag tycker det har varit en trevlig helt.

5. Idag sägs det att det blir soptippen. Också roligt antar jag, i alla fall om man frågar lillen. Jag hoppas kunna springa under tiden istället. Kanske kan det också bli lite grönsaksskörd och sånt.

6. Söndagens tema var om döden och livet och om hur Jesus en död i evangeliet. Jag önskar oss alla ett levande hopp om att Jesus är starkare än döden.

7. Jo just det. Bilden föreställer mig med nya glasögonbågar för första gången på 13 år. Jag känner fortfarande inte igen mig själv i spegeln och det känns rätt skumt men det är förstås roligt att plötsligt ha mycket mer synskärpa.

8. Kommer nu ihåg att ”ny frisyr” var den mest säljande rubriken som fanns i den gamla blogg-eran. Så nu kanske jag lyckas locka hit lite nya? Känn dig varm välkommen i så fall.

9. Hur har du det nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”9 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Mycket givande högmässa i går.
    Sommaren är seglivad i år.
    Bet av en krona i lördags, pratade med grannfrun tandläkaren i går och fick det fixat i morse efter elcyklande till stan. Då får man inte klaga!
    Ruskigt med raset vid E 6:an!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Du börjar hänga på bra här med de blandade tankarna, det där var ju fyra punkter i retur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.