Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!

Det här är sjön jag sprang runt på min springtur på lägret. Hade ingen mobildata kvar så det fick bli några skärmdumpar som karta.
  1. Glad söndag kära läsare!

2. Idag avslutar vi helgens konfirmandläger med att åka hem och fira högmässa med hela gänget hemma i Ulricehamns kyrka. Det innebär en lite tidig morgon men väl hemma är det ganska skönt.

3. Vi har varit på Gransnäs ungdomsgård i Småland och det var faktiskt en ny lägergård för min del. Fint ställe vid en vacker liten sjö. Här har vi varit med en jättestor grupp på 44 konfirmander och en hel flock duktiga unga ledare.

4. Vi har gått igenom hur det funkar att fira mässa och vi har talat om ”vem är jag” och att få vara sig själv. Tror det blev rätt bra faktiskt. Det har varit god stämning och vi ledare har fått komma en bra bit på väg med att börja lära känna konfirmanderna.

5. Imorgon börjar jag med nästa grupp för då är det första träffen med de som ska vara sommarkonfirmander i sommar. Ingen rast ingen ro.

6. Jo jag har också fått vara ute och springa på ett nytt ställe. Det blev en bitvis äventyrlig runda på en bit av smålandsleden som de nog hade ändrat sträckning på så det var rätt mycket på frihand utan att det just syntes var stigen egentligen var. Alltid roligt att få springa och utforska.

7. I veckan som kommer ska jag faktiskt ut och prata om Luther igen! För första gången på flera år. Jag har blivit inbjuden till en lunchträff i Bankeryd och det ska bli roligt på många sätt!

8. Hur har du det just nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Barnbarnet med föräldrar på besök i Brittsommarvädret. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.