Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!

  1. Glad söndag kära läsare!

2. Lite omkastad helg detta för igår predikade jag och ledde högmässan på trettondag jul men idag är jag ledig och får tillbringa tiden med min brors familj så mycket jag bara kan. Predikan från igår får komma imorgon, nästan som vanligt.

3. Det var en rolig gudstjänst för det var mycket barnsång och jag hade skrivit ett drama som tre vise män och en ängel spelade upp. Och efteråt var det grötfest och dans kring granen. Man kan lita på svenska kyrkan som bastion för traditionerna.

4. Kylan har kopplat sitt grepp här även om det är betydligt mildare än på många andra håll. Jag är väldigt glad för att snön ligger så vacker men det gäller att hålla sig i rörelse utomhus.

5. Jag har åkt skidor för första gången i år och efteråt insåg jag att jag inte åkt sedan jag bröt armen förra vintern, det var nämligen första gången på väldigt länge jag kände av lite ont i armen efter någon aktivitet. Får försöka skida på så kanske jag kan se mig som helt återställd sedan.

6. Trettondagshelgen är den stora firarhelgen i familjen, full av bröllopsdag, födelsedag och dopdagar. I år känner jag förstås av saknaden av lillasyster och pappa extra men tycker ändå vi har det rätt bra.

7. Bilden är från häromdagen då vi tog en tur till Göteborg och spelutställningen på Världskulturmuséet. Coola föremål och många spel man kunde testa på. Och roligt att känna att man ”gjort något” på lovet med barnen.

8. Hur har du det? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Lyckat 60-årskalas för hustrun i lördags, nu pustar vi ut! I går var det – 25 C…

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hittills aldrig kallare än 16-17 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.