Till innehåll på sidan
grön sandjägare
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på måndagen

Ny måndag, nya blandade tankar!

  1. Glad måndag kära läsare!

2. Ligger alltså lite efter med de blandade tankarna igen men det blir lätt så när jag har mycket annat att skriva på. Igår predikade jag i högmässan (kommer på bloggen imorgon såklart) och döpte även två konfirmander i olika små dopgudstjänster.

3. Och nu borde jag vara inne med en betraktelse till ”tankar inför helgen” så där ligger jag lite efter. Och så borde jag också ha en plan för innehållet på kommande konfirmandläger. Man får ta en sak i sänder, jag kan ju inte vänta hur länge som helst med att blogga heller ju!

4. Försommaren dundrar vidare här. Årets andra bad med barnen var betydligt varmare än det första. Odlingarna mår väl toppen av att det kommer så väldigt många åskskurar mellan varven.

5. Och träningen går väl framåt den med. Sjukgymnastiken alltså. Jag håller på igen med mina gummibandsövningar och armhävningar mot vägg och andra rätt klena grejer men värken i armen har i alla fall snabbt blivit bättre.

6. Jag tror bilden föreställer en grön sandjägare. En rolig sak så här års är att kolla på kryp med näst äldsta dottern. Denna iakttagelse från bort i Fänneslunda där vi var på historisk teatervandring.

7. Snigeljakten är annars den vanliga krypletargrejen i livet nu och den är inte lika kul den. Massor av små mördarsniglar äter på i trädgården. Vår list att plantera en första försvarslinje av jättesmaskiga tagetes verkar ju funka men de där tagetesarna blir inte så långlivade skulle jag tro.

8. Hur har du det idag? Skriv en rad och berätta!

Senaste inlägg

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    4 och 8: Dessa åskskurar väntar vi fortfarande på. Tillbringade delar av dagen i sällskap av Kalla, namnet på vår värmepump när den går baklänges som kylning. 😉

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Har aldrig kostat på mig att köra ac. Kanske blir nödvändigt vad det lider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.