Till innehåll på sidan
Mattias Hallberg

Nu blir det lättare att dela med sig av svenskakyrkan.se

Vi har nyligen uppdaterat vår något daterade ”Tipsa en vän” – funktion med en Dela-knapp med vilken våra besökare förutom att enkelt maila en länk till en vän också kan dela länken på Facebook, Twitter och Pusha.

Förutom att det blir enklare för våra besökare att dela med sig bra sidor till sina vänner så innebär det också att vi får ännu bättre möjligheter att se vilka av våra sidor som besökarna tycker är bra.

tipsa

Dela-knappen finns längst ner på alla sidor.

Kommentarer

5 svar till ”Nu blir det lättare att dela med sig av svenskakyrkan.se”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Mattias Hallberg, Ann-Christ Johansson. Ann-Christ Johansson said: RT @mattiash: Nu blir det lättare att dela med sig av svenskakyrkan.se – http://b2l.me/vpnb9 […]

  2. Profilbild för Martin Schild
    Martin Schild

    Kul, äntligen mycket bra start.
    Men varför tillåterni inte fler medier att dela med, Bilddagboken. Tjänste tillåter väl att man kan ha betydligt fler sidor.

    Öka på!

  3. Profilbild för Rickard Wolrath

    Jupp, AddThis listar över 270 tjänster men vi valde ut de vanligaste för oss i Sverige. Verkar dock inte som om just Bilddagboken finns med (konstigt, när t ex Pusha är med men jag får erkänna att jag inte är insatt i hur Bilddagboken funkar med avseende på länkar och tipsa). Kolla på http://www.addthis.com/ och föreslå vilka som ska vara med.

  4. Profilbild för Mattias Hallberg
    Mattias Hallberg

    Jag tror det är klokt att bara ha de vanligaste, ju färre val desto bättre. Bilddagboken är ganska stor vad jag förstått så det hade nog varit bra, om man nu delar länkar där det har jag inte riktigt nån koll på. Ska genast registrera mig och fylla denna kunskapslucka.

  5. Profilbild för Martin Schild
    Martin Schild

    Upptäckte just att man kan få upp alla genom att klicka på ”dela” men för att det skall bli tydligare tycker jag att man lägga till knappen ”fler”.
    ex http://gso.se/?pageid=8697&gotoEventDate=2010-05-12
    Samt bilddagboken i första läget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.