From hero to zero


I söndags sjöng mina barn- och ungdomskörer i kyrkan. Det var en ljuvlig söndag. De sjöng så fint. Övningarna 1,5 timme i förväg gick som på räls. Trots vi hade massor att öva hann vi med allting, och dessutom flera gånger så att allt skulle kännas tryggt och bra. Jag var helt förundrad.

Idag var det dags för körövningar igen, barnkören och juniorkören. Barnkören gick väl hyfsat men Juniorkörövningen blev rena kaoset. Bara för att jag skulle hinna med så mycket som möjligt. Jag missade tacka ordentligt för senast, till de fyra små ljus som uppenbarade sig i söndags. Jag missade undersöka varför de andra 8 inte var där. Usch vad jag känner mig miserabel. Men jag tror nog att de hade väldigt kul ändå igår, men jag känner mig som sagt som en smärre katastrof. Men det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag.

En textrad som stannat kvar sen i söndags kommer från en av sångerna vi sjöng, en sång som min vikarie/extramusiker/inspirationskälla arrat. Texten är ”Var inte rädd, var inte rädd mitt barn. Himlen har en plan för dig”. Det är vackra ord.

Oavsett vad så går det som tåget från toppen till botten. Skvabom i asfalten.

Men. ”Jag ska få en dag i morgon som ren och obrukt står”. ”I better keep on walking. The light will guide me thru”. Tror jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.