Delandets energi


En arbetsvecka är till ända. Jag har ledig helg och sitter och tänker tillbaka på allt som hänt. Det har varit en vanlig vecka med körövningar och elever och mässor och planeringar och yoga-pass och inte så mycket städning och lite ställtid. Men det som har slagit mig ett flertal tillfällen är hur otroligt mycket hjälp som finns att inhämta bara man öppnar munnen och delar sina tankar och ber om hjälp.

Jag har funderat mycket kring Juniorkören och Barnkören och vilket som egentligen är bäst. Jag har ringt runt till lite föräldrar och jag har fått så mycket hjälp. Det är helt magiskt. Det jag har funderat över är körövnings-tiderna och jag har fått den hjälp jag behövt.

20160207_073134
Morgon-yoga-utsikt
20160207_073349
Morgon-yoga-utsikt några minuter senare
20160208_165531
Ribban-traskande med hunden

Ungdomskören ska åka till Danmark på Norbusang-festival och jag kallade till föräldramöte för att involvera föräldrarna i alla praktikaliteter. Allt från tågtider till utflykter dryftades. Nästan alla föräldrar kom och hjälpte mig tänka. Nu känner jag mig inte ensam längre.

Hyllie gospel firar 20-årsjubileum och detta ska firas stort. Där får jag också hjälp att tänka. En repertoargrupp är bildad och vi tänker tillsammans och idéerna blir brett förankrade. Det är helt ljuvligt.

I torsdags var vi några körledare som strålade samman och tänkte högt tillsammans kring ny styrelse för Ung-i-kör/distrikt Syd.  Vi sjöng en ny sång tillsammans. Symboliskt i stora mått. Lite samling, ungefär som på dagis; samling med fruktstund. Men OJ så många bra tankar som blev tänkta och uttalade och så mycket tankehjälp vi fick på färden in i den nya styrelsens liv.

20160211_091103
Nystart av UNGiKÖR/DISTRiKTSYD. Ny kanonsång för att manifestera det nya och god frukt för att underbygga det nya.

Jag förundras ständigt över all denna hjälp som liksom rasar över mig så fort jag öppnar munnen och ber om tanke-hjälp. Tankeprocessen leder också till ett delat ansvar och bättre beslut och mera transparens.

Ensam är jag ett sprucket käril, men tillsammans är jag stark. Den energi som bildas i tillsammans-tänket är magisk. Mera tillsammans-energi åt alla!

Amen!

Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.