Lotta i moll… eller…


Min blogg heter ju ”Charlotta i dur och moll” vilket då ska syfta på mitt liv i både glädje och sorg/elände. Men för ett tag sen kom jag på att jag skriver aldrig när jag är ledsen eller illa till mods. Då är jag bara tyst. Eller så skriver jag inte när jag är varken eller, liksom bara mitt emellan och inget särskilt. Eller så tycker jag att jag måste ha mitt skriv-flyt. Har jag inte flyyyytet så gååår det inte.

😀

Jahapp, då säger vi så! Hej o tack.

Okej då. Just idag försöker jag skriva ändå. Jag måste säga att det går rätt så bra. Det är torsdagmorgon och jag har en lång dag framför mig. Från kl 13 går det i ett kör till kl 21. På agendan står genomgång av musikerschema, firande av jubilerande arbetskamrat, 3 orgelelever samt två körövningar. Och nu på morgonen tänkte jag klämma in en dagordning till sammanträde, ett yogapass samt spela in lite ljudfiler, dock icke innan frukost. Och så ska jag vattna blommor.

För övrigt gläds jag väldigt mycket åt vårens klara morgonluft med visslande koltrastar. Jag tycker det är helt underbart.

Fast sen det där med dur eller moll. Jag älskar molltonarter och särskilt moll-elva-ackordet. Men det behövs både dur och moll, både glädje och o-glädje. Sorgen och glädjen de vandra tillsammans. Amen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.