Snälla, sköt dig själv och skit i andra!


Normalt tycker jag det är jobbigt med egoistiska människor som bara tänker på sig själv. Och hela filosofin att sköta sig själv och skita i andra gör mig upprörd.

Men på senare tid har jag börjat önska att fler människor började sköta sig själv istället för att engagera sig så fantastiskt mycket i sina medmänniskor.

Låt oss säga att du är heterosexuell och glad och nöjd med det. Du kanske till och med tycker att det är det det enda normala? Och du lever i ett land där ingen lägger sig i vem du älskar, eller har åsikter om vem du väljer att dela ditt liv med. Då borde väl allt vara toppen? Eller?
Nej, då ska du skrika bög efter människor. Lära dina barn vid frukostbordet att homosexualitet är onaturligt och ett svaghetstecken, så att de kan hacka på någon liten kille i skolan som vågar visa sig mjuk och kärleksfull. Och kanske kan du ju passa på att banka lite vett i skallen på fjollorna så att de lär sig att inte kränka dig genom att vara sig själv.

Låt oss säga att du är en troende människa. Eller inte alls. Och du tycker att just det du tror på, eller inte tror på, är det enda rätta. Och du lever i ett land där du får tro precis hur du vill på vad du vill. Eller inte alls. Då borde väl allt vara toppen? Eller?
Nej, då ska du skrika judesvin och blattejävel. Då ska du starta bränder i moskéer och sprida lögner på Facebook. Lära dina barn vid frukostbordet att hudfärg och religion avgör om du är god eller ond, så att de kan vara rädda för de klasskompisar som är nysvenska. Och kanske kan du misshandla någon muslim lite så de förstår att de tillhör en våldsam religion.

Nej, ärligt talat. Sköt dig själv och skit i andra. För om ditt engagemang i andra människor tar sig uttryck i hat, hot och våld så klarar vi oss bättre utan din insats. Kärlek och respekt!

En kommentar

Karro säger
26 juni 2021 – 09:43

Håller med.

När jag gick i skolan till exempel, så la sig människor i mitt liv alldeles för mycket.

Kan känna nu efteråt att det hade varit bra om dom hade lärt sig att sköta sig själva och sina egna liv istället, ISTÄLLET för att engagera sig så mycket i mitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *