Ett brev betyder så mycket!


brev

Det här brevet fick jag för ett tag sedan, närmare bestämt förra sommaren då vi var på vår Taizéresa. Ett fantastiskt brev att få, som betyder oerhört mycket!Ett brev som skrivits för hand och ger uttryck för att det jag gör betyder något.

Det är verkligen inte dyra, stora saker som är de mest betydelsefulla utan de små, kärleksfulla, omtänksamma gåvorna. Det här brevet ligger i en bok jag har på mitt kontor, jag tar upp det och tittar på det ibland. Läser och ler! Vi hade en underbar vecka i Taizé och den blir igen!

Innan jul kom ett större brev med posten. Det var från Lunds stift. Jag blev väldigt nyfiken förstås och undrade vad som kunde finnas i! I brevet låg en chokladask av den mindre sorten men med riktiga små fina chokladbitar plus ett kort som tackade för bloggandet! Varje gång jag åt av den fina chokladen fick jag tänka på att vad tacksam jag känner mig! tacksam för choklad men mest för att jag kan få betyda något för någon annan!

En kommentar

Lena P säger
21 januari 2015 – 07:55

Det är fantastiskt att betyda något för någon. Jag fick själv ett oväntat sms idag av en person som läst och uppskattat en debattartikel jag skrivit.

mellantummenochpekfingret svarar
26 april 2024 – 04:59

Härligt!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.