Nyår


Solnedgången måste upplevas för att man ska kunna tro på den...
Solnedgången måste upplevas för att man ska kunna tro på den…

På många sätt är det fantastiskt att få fira in det nya året i södra Thailand. Ögonblicksbilderna får oss verkligen att tro att vi lever i ett paradis. Det är svårslaget att se hur solen sänker sej ner i vattnet. Eller som det står i en broschyr ’The Sunset has to be seen to be believed’. Tyvärr, för oss som mest uppskattar att höra hur havet rullar in på stranden, har dom flesta restauranger fått för sej att alla gäster absolut älskar när det dånar ut musik ur högtalaranläggningarna.

image
High five!

Vi äter på en liten restaurang nere vid havskanten och väntar på att klockan ska bli midnatt. Vi har fått ett mejl där vi blir ombedda att göra high five för att hälsa till Uppsala 🙂 Det gör vi gärna!

image

En sak som är enormt populär i Thailand och hela Asien är fyrverkerier. Det smäller och blixtrar överallt. När natthimlen blir mörk köper många också dom populära rislyktorna. Egentligen ska man hålla dom i tre minuter så att dom blir varma, för att sedan se dom sväva upp mot himlen, men det är det många som inte orkar vänta på. Men vackert är det när man lyckas få dom att sväva uppåt.

Gott Nytt År från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *