Fisksoppa med chilismak


Fisksoppa med chilismak
Fisksoppa med chilismak

Recept

För 4 pers

  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 4 potatisar
  • Fiskfond/buljongtärningar
  • 2 dl crème fraîche smaksatt med chili och tomat
  • 250 gr körsbärstomat
  • 500 gr fiskfilé

Tillagning

  • Fräs finhackad lök i olja. Låt finskuren morot och potatis fräsa med en stund.
  • Tillsätt fiskfond och vatten, låt sjuda tills det är mjukt.
  • Tillsätt creme fraiche och krydda. Låt koka ihop.
  • Dela tomaterna i halvor och tillsätt dem och fiskfiléerna delade i lämpliga bitar.
  • Sjud försiktigt tills fisken är klar, det går ganska fort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *