Kyrkkaffet har fått sin egen blogg


De framgångsrika böckerna i Kyrkkaffe-serien från det kristna bokförlaget Libris har sin egen blogg. och bjuder på både på kyrkkafferecept och kyrkkaffetankar från alla möjliga håll.

Kyrkkaffebloggaren Anna Braw är redaktör på Libris och har förmånen att få testa nya recept på arbetstid. Fast mest gör hon det när klockan egentligen är alldeles för mycket. Hon är uppväxt i en prästgård på landet där långpannan så gott som alltid var upptagen.

Kyrkkaffe-serien på Libris förlag — Kyrkkaffe,Brödglädje, Tillsammansmat och Påtår samt Bästa bullarna, Långpannans lov, Blixtkakor och annat snabbt och lätt, Mat i långpanna, Nybakat, hembakat, Saliga soppor och Perfekta pajer. 
Den 22 juni skriver Anna:

I söndags gick jag i högmässan i Strandkyrkan i Bunkeflo. Diakonen som tjänstgjorde tillsammans med två präster var en riktig diakonissa i svart diakonissedräkt (men jag tror inte att hon hade den vita hättan). Det var också hon som fixade te åt mig vid kyrkkaffet efteråt och stolt förklarade att allt var hembakat: småkakor med mjölkchoklad i, äppelmuffins och skurna havrekakor. Och så fick jag väldigt trevligt sällskap vid bordet. Kyrkkaffe i Bunkeflo rekommenderas!

Gå till Bloggen Kyrkkaffet och se till att ha koll på den. En så himla bra grej och med Anna på plats vid tangentbordet kommer det här att bli en blogg att följa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *