Många trådar…


Lite här och lite där… Blev en förmiddag med tid över! Skulle haft ett samtal som inte blev av och helt plötsligt fick jag tid till grejer jag behövde ta tag i… Tittar i och för sig på den där högen med papper som ligger där och bara väntar att få rensas ut… Just den tar jag nog inte tag i dag!

Men mycket annat har jag hunnit med! Kontaktat ungdomar (sorry skolan, men jag skickar meddelande och väntar absolut inte på att de svarar inom en minut  eller ens fem… Helt okej om de svarar efter skoltid…), men svar, det räknar jag med! Mailat konfirmandföräldrar, mailat med ungdom som vill spela under en gudstjänst (underbart när de själva hör av sig om att vilja vara med), ringt resebyrå om vår Rumänienresa i sommar, gjort utskick, tittat på (bara tittat på…) färgburken jag i ett svagt ögonblick lovade vaktmästarna att – Självklart målar vi listerna själva. Fixar ni det andra så kan jag fixa det! Funderat över skollektionerna vi ska ha nästa vecka och börjat fundera över påsken, både med konfirmander och  ungdom. Försökt att hitta tider för skolan och våra påsk vandringar. Kollat tågtider för våra konfirmandledare som har avslutning på lördag med sin konfirmandledarutbildning.

Lite hoppigt men kul… Kul ända tills jag inser att jag ska fylla i min tidrapportering. Där varje halvtimme, timme ska fyllas i, vilken verksamhet den tillhör. Har ni sådant? Om inte, lucky for you! Jag har det något problematiskt kan jag säga. För jag är inte bara hoppig, jag är rätt ordentlig också, och vill fylla i blanketten rätt. Eller så rätt det kan bli… Men låt säga en sådan här fm. Jag skulle haft samtal på två timmar, fyller jag i det då? Eller jag tar 15 min till mailet med ungdom och gudstjänst, 30 min konfirmand, en timme ungdom och 15 min till ingenting. Vad räknas färgburken som? Eller lite lätt sorterande bland papper? Jag har 9 olika verksamhetsindelningar att lägga saker på. Och ska timmarna på den blanketten stämma överens med mina arbetstider i slutändan? I januari hade jag semester några dagar, de timmarna skrevs ingenstans? Ja, inte på den blanketten i alla fall.

Mitt kaffe, med vår ibland ofungerande kaffemaskin? Var räknas det? För en vecka sedan höll jag på i 15 min innan jag fick ut en kopp kaffe från den… Då hade jag fyllt på vatten, tömt behållaren, fyllt på kaffebönor… utan att den ville fungera ändå! Efter upprepade procedurer, då gick det, äntligen. Ska jag räkna in den tiden i någon verksamhet? Eller jag kan bara strunta i att fylla i dem?  Struntar jag i dem, ja, då stämmer ju inte timmarna i slutändan. Och ska jag ens bry mig om att fundera på sådant? För var skriver jag nu dessa minuter då jag funderat över min tidrapportering…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.