Lucia där palmerna bor


Igår kväll firade jag och 400! Andra nordbor Lucia på Sveriges resident i Nairobi. Det är verkligen en tillställning som är otroligt välplanerad och trevlig. Helt fantastiskt att få fira denna högtid under vajande palmer med lite ljumna vindar lite då och då. Senaste gången jag firade Lucia på samma plats var för tre år sedan. En väldigt stark tradition som för samman många utlandssvenskar den 13 december varje år. Dessutom serveras generösa mängder glögg, pepparkakor och lussebullar. Här firar jag gärna Lucia igen.

En trevlig incident från kvällen var att jag sprang på min gamla konfirmandledare som jag inte träffat sedan sommaren 2011!

Världen är verkligen liten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.