Att få börja året med bön och förbön känns helt rätt.


 

image

Januari rullar på och vi har haft fullt upp med planeringar och inför allt…

-Det är nått som vi lägger mycket tid på: planeringar och förberedelser!

Det här året kommer bli ett händelsefullt år med glädje och sång. Bla så har vi ett speciellt musikår i år, det är  ett pampigt Bachår i Lerums kyrka och det är ju inte det vanligaste att ha! Det är många konserter som är planerade och musiklivet växer och frodas. Musikerna är överglada och församlingen njuter. Det är gott att veta!

Sen är det också ett frälsarkransår även i Lerum och det kommer upplevas och göras på många sätt, pärlcaféer, gudstjänster, skapande verksamheter, bibliodrama, i barngrupper mm. Det är många som bär frälsarkransen om sina handlederboch det får vara ett redskap i bönen. Det skall bli spännande att få upptäcka den gröna pärlan, och det var just det, skall vi upptäcka den eller skall vi ta den gamla kransen? Jo vi får också upptäcka den gröna!

IMG_6220

Året började med att vi har skrivit ett samabetsavtal med studieförbundet Sensus och då är nästan all vår verksamheter och händelser berörda, det skall bli spännande att få se det växa.

After school, hobby och fixarna,  sjung och lek, filmcafe, tjejgrupp, ungdomsgrupp, församlingens körtrappa, förskola, Agera –fotoutställning.

Föredrag om det nya Europa inte för alla! Samtal och bibelstudiegrupper, meditation, beröringspunkt, katekumenatet, vardagsbio, dopsamlingar, Mariagrupp, komp.band, gudstjänster. Det är många samtal för våra diakoner. …..Ja det är mycket gott som händer och sker i församlingen, det är puls och den slår ibland fort och ibland långsamt.

Det är en församling som sprudlar av liv…Vi är absolut inte perfekta och det finns mycket att göra och fundera kring, men det är liv och rörelse…Att få ta emot att Gud är god och att i böneatmosfär hämta det goda Gud vill med våra liv det är härligt att få vara församling i Lerum.

Tack!

Susanne Lindström, församlingspedagog

En kommentar

Janne i Partille säger
26 januari 2015 – 02:46

Vilken härlig början på ett nytt år! Lycka till med allt !
Janne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *