Till innehåll på sidan
diakonibloggen

Boken mellan världarna

IMG_0308

Sommartid är lästid för många av oss. Också denna sommar delar vi på diakonibloggen med oss av några bokrecensioner. Först ut är en fantasybok som Elias har läst och recenserat.

Boken mellan världarna
Skriven av Carolina Klintefelt.
Bokförlag Verbum.

Jag har nu läst en ny bok. Den heter Boken mellan världarna och den är jättebra, mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den var spännande genom hela boken och jag sträckläste den.

Boken handlar om Anton som har tagit sin syrra Milles dagbok för att retas. Men sen börjar den lysa och en konstig flicka dyker upp och han fattar ingenting. Boken är den så kallade boken mellan världarna och det finns en värld till och i den världen mörka krafter som försöker ta sig in i Antons och hans syrras liv. Anton och hans syrra måste ge sig ut på ett uppdrag och ge boken till världarnas konung men om de lyckas eller ej måste du läsa dig till själv. Ett exempel i boken var när Anton virrade sig iväg och höll på att bli dödad av en spindel stor som en hund och sen tappade han bort Maddie och den läskiga tjejen men sen får du själv kolla om han hittar tillbaka.

 

IMG_0278Jag ger boken 9/10 för att boken var spännande genom hela boken men den kunde varit lite längre så man kunde läsa lite mer. Om du gillar bra böcker som är lätta att läsa så är nog detta din nya favorit…

Carolina Klintefelt har också skrivit fler böcker såsom Som barnet i mammans famn: vardagsnära texter om Gud som förälder, men den är för vuxna och den andra är för barn.

Elias Ahlqvist (12 år)

Kommentarer

3 svar till ”Boken mellan världarna”

  1. […] Källa: Boken mellan världarna […]

  2. Profilbild för Satu
    Satu

    Tack Elias för ditt boktips. Jag undrar för vilka åldrar du tror att boken passar för?

    1. Profilbild för diakonibloggen

      Hej! Jag frågade Elias och han hälsar: mellan 10-15 år, beror lite på hur läsvan en är. Hälsningar från Karin på diakonibloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *